Wij zijn Mayra (rechts) & Sam (links). Wij vertalen verhalen naar boeken, tentoonstellingen, visuele identiteiten, affiches, campagnes en websites. In onze ontwerpen streven wij naar visuele helderheid en staat de inhoud centraal.


Lees meer over ons ︎︎︎

Foto door Yara Jimmink


Over ons


Mayra Slagboom en Sam Eveleens vormen het hart van Studio Mayra & Sam. De studio is in 2021 opgericht vanuit onze gedeelde passie voor ‘het verhaal’. Vanuit onze werkplek in Amsterdam Oost vertalen wij grote en kleine verhalen naar onder meer tentoonstellingen, visuele identiteiten, campagnes en boeken.

Onze samenwerkingen worden gekenmerkt door een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid. Wij denken graag mee op inhoudelijk en redactioneel vlak waardoor een sterk concept ontstaat en dit de basis legt voor een krachtige uitstraling. Studio Mayra & Sam gelooft in deze natuurlijke manier van vormgeven waarbij de vorm vanzelf vanuit de inhoud voortvloeit.

Vanuit onze overtuiging dat een goed verteld verhaal grote impact kan hebben op de wereld om ons heen, streven wij ernaar de ervaring van de potentiële bezoeker, kijker, luisteraar en lezer met vertelkracht en vormgeving te verrijken. Kunnen wij ook iets voor jou betekenen? Stuur ons een mail!Opdrachtgevers


Amersfoort in C
Cerutti Film
De Haaien
De Familie Film en TV
Edith van Berkel
EO
Hogeschool voor de kunsten Utrecht
HUMAN
Joods Gemeentegebouw Haarlem

KRO-NCRV
Kunsthal KAdE
Lemming Film
Literatuurmuseum
Museum Prinsenhof Delft
Museum Rembrandthuis
Story Projects
Waanders Uitgevers


Samenwerkingen


De Nieuwe Collectie
Elisa Verkoelen
Lies Willers
Studio Divv
Uitgeverij De Buitenkant
Yara Jimmink


Contactgegevens


studio@mayra-sam.com
+31 6 48 20 28 86 (Mayra)
+31 6 39 83 29 73 (Sam)


IJburglaan 543, 0.2
1087 BE Amsterdam
Nederland︎    ︎    ︎